Lån penge i dag

lån penge i dag

Vent ikke – lån penge i dag og gør dine drømme til virkelighed i morgen. Et online lån giver dig penge på kontoen inden for døgn, og det hele foregår elektronisk uden spørgsmål. Opfyld nogle få krav, ansøg med NemID og nyd pengene til en drømmesofa eller en rejse.

Hvor hurtigt kan du få et lån?

De forskellige online lån tilbyder en meget hurtig løsning på lån – inden for få timer kan du låne online her. Du bliver godkendt og vil kunne se pengene på din konto. De mindre lån, som eksempelvis SMS-lån, kan ansøges og godkendes på meget kort tid, mens de lidt større lån kræver en smule længere behandlingstid.

Næsten alle online lån sørger for, at du har pengene i hånden inden for 1 døgn. Og tiden bliver ikke spildt med lange ansøgninger eller forklaringer om, hvad pengene skal bruges til. Hvis du ansøger om morgenen, kan du ofte have pengene på din konto allerede næste dag. Også om søndagen!

lån penge i dag

Lån penge i dag og hæv i morgen

Tøv ikke med at gøre dine drømme til virkelighed eller komme igennem en økonomisk hård periode – et online lån er nemt og hurtigt. Lån penge i dag til det gode tilbud på drømmesofaen eller få det hele til at hænge lidt bedre sammen hen over en økonomisk trængt periode.

Med dit NemID sikrer du en effektiv og sikker ansøgningsproces, der lader låneudbyderen tage sig af alt det praktiske omkring dokumentation og kreditvurdering. Når du udfylder felterne i ansøgningsformularen hos en udbyder af onlinelån, godkender du ganske enkelt med dit NemID, så ved låneudbyderen, hvem du er, og kan hurtigere give dig en godkendelse på lånet.

Hvem kan låne online?

Alle voksne over 18 år, der har dansk statsborgerskab og ikke står registeret i RKI, kan låne online. Din månedlige indkomst er dog med til at afgøre, hvor stort et beløb, du kan låne. Fordi en låneudbyder ikke kræver hverken forklaring eller sikkerhed på lånet, er det relevant, at du har en fast månedlig indkomst.

Du kan have lån andre steder, både online og i banken eller kreditforeninger, uden at det har nogen direkte indflydelse på din mulighed for online lån. Så længe du ikke står registeret som dårlig betaler, kan du tage alle de lån online, som du ønsker.

Hvornår betaler du tilbage?

Du betaler tilbage på lånet i den løbetid, du vælger. Løbetiden på et lån betyder den tid, det tager at betale dit lån på 20.000 kr. tilbage. Jo længere løbetid, jo lavere afdrag. Nogle lån tilbyder endda afdragsfrie måneder i begyndelsen af lånet. Det betyder, at du først begynder at afdrage på dit lån efter noget tid.

Vær opmærksom på, at der ryger omkostninger på et lån i form af renter og gebyrer. Samlet kan du se omkostningerne i procent på årsbasis som ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent), inden du vælger lånet. Jo længere løbetid, du vælger at betale dit lån tilbage over, jo dyrere bliver omkostningerne samlet set. Men husk også, at du til enhver tid kan betale dit lån ud, hvis du kommer til penge.