Få hurtigt mobil bredbånd hos Oister

oister mobilabonnement

Mobil bredbånd er et meget enkelt supplement til kablet internet, som på adskillige punkter gør dagene nemmere. Nogle har det som et fleksibelt supplement til fastnetforbindelse, men andre kun bruger mobilt internet. Takket være mobil bredbånd du kan tage forbindelse til internettet med over det hele.

Det fungerer over mobilnetværket. Du skal kun være i besiddelse af et fungerende simkort og en mobiltelefon, ipad eller bærbar computer, og så kan du surfe på internettet overalt. Mobilbredbånd er på den måde utrolig fleksibelt.

Mobilbredbånd er også ret enkelt, hvis du er meget af sted, eller hvis du tit er væk hjemmefra. Det kan bl.a. være i din kolonihave, på båden eller sommerhus. Med mobilt internet kan du komme på internettet hvor end du er og foretage dig alt det, du normalt gør, selvom du ikke er hjemme; fx arbejde, læse bøger, se dokumentarer og film, høre lydbog og alt muligt andet.

oister mobilbredbånd

Der er flere måder at få mobil bredbånd på;

  • Ved brug af en 4G-router kan hele familien bruge det mobile bredbånd på samme tid. En 4G- router opfanger 4G-signal og fungerer næsten på samme vis som en almindelige router. Det er virkelig fleksibelt, men også en smule mere ustabilt. Nogle 4G-routere kører på batteri, mens andre er afhængige af tilkobling til strøm.
  • Tablets og mobiler med mobilbredbånd. Du skal kun være i besiddelse af et simkort og en smartphone eller ipad for at surfe hvor end du er. Som du er vant til fra mobilerne, kan du få Ipads med simkort. På den måde kan du bruge hvilken som helst tablet til at gå på mobilbredbånd, når du er på farten, i sommerhuset, på båden eller i kolonihaven.
  • Internetdongle. Med et USB-stik med internet kan du på en nem måde anvende det mobile bredbånd på den bærbare. Du skal bare indsætte din internetdongle i den bærbares USB-stik, og du er nu koblet på mobilbredbånd.

Fællesnævneren for ovenstående løsninger er, at de giver muligheden for at benytte mobilt bredbånd over 4g-netværket hos Oister f.eks. Der eksisterer 4g-netværk næsten hele Danmark. Tæt på de store byer er netværket tit god. Her er mobil bredbåndforbindelse som regel af høj hastighed og stabil, mens det nogle steder på landet kan være sværere at finde 4g dækning.

Skal du bruge en løsning med mobil bredbånd i dit sommerhus, din kolonihave eller på båden, er det altså en god idé at researche hvor god mobilt internetdækningen fra de adskillige udbydere af mobilinternet er i dit område. Det er særligt af stor betydning, hvis du opholder dig på landet. Det er nemlig her, mobilbredbåndsdækningen svinger mest. Med research kan du sikre, at du modtager den hurtigste og mest pålidelige mobil bredbånd forbindelse lige netop der, hvor du er.